Asztrológia

2015.12.15. 08:52

Napi horoszkóp - 2015. december 15.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Az első olyan emberen próbálja levezetni a feszültséget, aki szembe jön Önnel. Nem biztos, hogy jó választás, hiszen a jövője függhet tőle, ha ok nélkül vádolja, később ez még hatással lehet a szakmai vagy privát életére. Keresse meg inkább a bajok okozóját és üljenek le megbeszélni, mi okozta azt a nézeteltérést, ami miatt képtelen megnyugodni. Ha mindketten őszintén elmondják a véleményüket, még közös nevezőre is juthatnak.

Bika

04.21 – 05.21

A megszokás most nem segít, ki kell szakadnia a taposómalomból. Ha meghívást kap, fogadja el, még ha fáradtnak is érzi magát, mert így legalább új élményekkel gazdagodhat, melyek feltöltik energiákkal. Erre pedig nagy szüksége van, hiszen az év végi hajrát idén sem kerülheti el. Őrizze meg a nyugalmát még akkor is, ha úgy érzi, lassan kártyavárként dől Önre a rengeteg elintéznivaló, a kapkodva ugyanis nem végez hamarabb.

Ikrek

05.22 – 06.21

Úgy érzi, hogy igaztalanul állítják piedesztálra. Minden védekezés hiábavaló, nem tudja bebizonyítani, hogy nem Ön a bajok forrása. A legjobb, amit tehet, ha most csendesen beletörődik és elkerüli, hogy még nagyobb bajba sodorja magát. Az idő Önt fogja igazolni, csak ki kell várnia. Addig próbája meg a hosszú távú negatív következményeket elkerülni. Otthonában számíthat megértésre, beszélje meg partnerével a ma történteket.

Rák

06.22 - 07.22

Bár minden arra csábítja, hogy az anyagi kérdésekben állított határokat átlépje, mégse legyen könnyelmű. A karácsonyi bevásárlás során valóban hajlamos az ember kiköltekezni, de ha nem hirtelen felindulásból választ ajándékokat, elkerülheti, hogy januárban szembesülnie kelljen a pénztelenséggel. Egyelőre csak nézelődjön és gondolja át, valóban a most látott tárgyak jelentik-e a valódi beteljesülést.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Egyre szétszórtabb, így érdemes lenne ismét jegyzeteket készíteni, nem elég, hogy fontos határidőket is elmulaszt, de az adott szavát is megszegi. És ezzel még nagyobb csalódást okoz, mintha csak késve végezne bizonyos feladataival. Ha elígérkezik valakinek, mindenképp írja fel magának jól látható helyre, hogy elkerülhesse a kínos magyarázkodást. És ez vonatkozik különösen a szerettei felé tett ajánlataira.

Szűz

08.24 - 09.23

Lassan ideje számba venni, mennyit is költhetnek az idei ünnepekre. Bár most még úgy érzi, bele fog férni a költségvetésbe, de ha nem tervezi meg előre a kiadásokat, könnyen kiköltekezhet. Az akciós termékek ugyan segíthetik, hogy az elképzelései megvalósulhassanak, azonban minden évben megfeledkezik az apróbb bevásárlásokról, melyek aztán felborítják az egyensúlyt. Nyugalomban, papírral, tollal a kezében fogjon hozzá a gondolkodásnak.

Mérleg

09.24 - 10.23

Hiába tervezne be komolyabb feladatokat, ha nincs meg Önben az elszántság, hogy azt valóban meg is valósítsa. Bár lendületesen kezd bele a napi teendőibe, az ereje gyorsan elszáll. Végezzen most inkább keveset, de azt jól és pontosan, hogy amit már lezártnak gondol, valóban legyen is elintézve, ne kelljen a későbbiekben újra kézbe venni. Bár így talán kevesebb úgy végére tehet pontot, de az legalább végleges.

Skorpió

10.24 - 11.22

Végre jönnek azok a sikerek, amikért az utóbbi időben annyit dolgozott. Szüksége is van arra, hogy a teljesítményét elismerjék, mert már kezdte elveszíteni a reményt, hogy érdemes csinálnia mindazt, amit eltervezett. Bár az előkészületek valóban rengeteg energiáját emésztették fel, de ezek nélkül most nem mondhatná el, hogy valóban minden az Ön keze nyomán alakult ilyen remekül. Álljon meg egy percre és élvezze a munka gyümölcsét.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ha segítséget kérnek Öntől, az egyúttal önbizalommal tölti el, hiszen azt tapasztalja, elismerik az eddigi teljesítményét, a tudását. Most azonban egy olyan kérdésben kellene válaszokat adnia, amelyek jelenleg meghaladják a képességeit. Nem szégyen, ha gondolkodási időt kér és alaposan utánajár a dolgoknak. Nem teljesen ismeretlen a terület, csak ilyen szemszögből még sosem kellett beleásnia magát. Ha végül felismeri az összefüggéseket, máris jó ötletekkel állhat elő.

Bak

12.22 – 01.20

Bár úgy érzi, ez a nap nem tartogat igazi kihívásokat, valahogy mégiscsak fogy az ereje az idő előrehaladtával. Talán ezt annak köszönheti, hogy túlságosan elmerül a gondolataiba és képtelen összpontosítani. Emiatt számos hibát vét, amelyet természetesen korrigálnia kell, és onnantól már csak bosszankodik, hogy nem halad előre. Ha minden kérdést csak egyszer vesz a kezébe, de akkor alaposan körbejárja, végleg le is zárhatja.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Ha nem Ön a hibás, akkor ennek adjon hangot is. Ne fogadja el, hogy bűnbaknak akarják megtenni, hiszen tényekkel tudja alátámasztani az igazát. Álljon ki magáért, mert más nem fogja ezt megtenni. Sok energiát elveszít emiatt, de a későbbiekben csak még több erőbedobással tudná tisztára mosni a nevét. Nem hiányzott most ez a félreértés, de nem seperheti a szőnyeg alá azzal, hogy majd később foglalkozik a kérdéssel.

Halak

02.20 - 03.20

Ha terveket szövöget, hallgassa meg mások véleményét is. Ugyan a fejében már összeállt a kép, de nem minden buktatót ismert fel. Engedje, hogy mások is elmondhassák, mit gondolnak a kérdésről, mert sokat okulhat belőle. Mielőtt a tettek mezejére lépne, fontolja meg az elhangzottakat, és ha kell, módosítson az elképzelésein. Az akadályok, melyek Önre várnak, nem leküzdhetetlenek, ha felkészül rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!