Káprázatos teljesítmény

2024.04.09. 11:31

Az éremtáblázat élén végzett a Debreceni Búvárklub a nemzetközi versenyen!

A hajdúsági uszonyosúszók Kaposváron is nagyszerűen teljesítettek.

Tóth Huba Elemér

A Debreceni Búvárklub versenyzői

Forrás: Debreceni Búvárklub/Facebook

A cívisvárosi uszonyosúszók két hete még a világkupa 2. fordulójában bizonyítottak, múlt héten szombaton pedig a kaposvári Csík Ferenc Uszodában egy újabb nemzetközi versenyen vettek részt – ugyanis a hazai klubok mellett több horvát egyesület sportolói is medencébe csobbantak. 

A Debreceni Búvárklub növendékei a XIII. 1. MCM Diamant kupán is remekeltek, 14 arannyal, 7 ezüsttel és 6 bronzzal pedig az éremtábla 1. helyén végeztek.

Az eredményességi lista második helyén a házigazda Kaposvári 1. MCM Diamant Ad SE, míg a harmadik pozícióban a Búvársuli Sportegyesület végzett.

Hajdúságiak az élen

A serdülőknél Vad Marcell négyszer is az élen végzett, de az ifjúsági korcsoportba tartozó Gutai Balázs is négy arany medáliát gyűjtött.

A gyermekeknél Fülöp Réka Tímea három, a felnőtteknél Lipők Larion kettő, míg a serdülőknél Kulcsár Emma egy aranyérmet szerzett. Rajtuk kívül Cserepes Botond Bence, Balogh Lea, Gyula Levente, Mészáros Ákos és Szolnok Eszter is felállhatott a dobogóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában