Labdarúgás

2024.02.28. 13:05

Ide igazolhat Varga József!

A DVSC legendája a hírek szerint előbb az NB II.-es Kazincbarcikánál futballozhat, majd a diósgyőri utánpótlás-nevelésben vállalhat munkát.

Haon.hu

Varga József

Fotó: Czinege Melinda/Napló-archív

A Nemzeti Sport értesülései szerint az NB II.-es Kazincbarcika tárgyalásokat kezdett a DVSC-től februárban távozó, így jelenleg szabadon igazolható 34-szeres válogatott középpályás, Varga József szerződtetéséről. 

A középpályással kedden Diósgyőrben, a DVTK–ZTE Magyar Kupa-mérkőzés előtt egyeztettek, hosszú távon ugyanis a DVTK-nál is számítanának rá.

Varga József miután felbontotta szerződését a DVSC-vel, azt követően kizárólag a Haonnak nyilatkozott. Portálunknak elmondta, hogy olyan kihívást keres, ahol igazán azt érzi, hogy azt a Varga Józsit keresik, aki mára lett. 

A sikerek szerénnyé, a kudarcok erőssé edzettek. Ha feladatom van, állok elébe

nyilatkozta a középpályás, akit legutóbb, a Puskás ellen megnyert rangadón búcsúztatta el hivatalosan a Loki.

Az utánpótlást is segítheti

Az nso.hu információi szerint Varga József új feladata lehet akár az NB II.-ben 8. helyen álló Kazincbarcika, hosszabb távon pedig a DVTK utánpótlásában folyó szakmai munka segítése is, ugyanis a két klub felvette a kapcsolatot a jelenleg csapat nélküli középpályással, aki az NB I.-ben ebben az idényben három meccsen szerepelt.

A hírek szerint a Kazincbarcika és a DVTK közösen egy összetett lehetőséget vázolt Varga József elé, aki a barcikaiaknál futballozhatna a tavaszi szezonban az NB II.-ben, hosszú távon pedig a diósgyőri klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna, kimondottan a DVTK és a Kazincbarcika közötti partneri együttműködés keretében. 

Ugyanakkor még nem dőlt el, hogy Varga elfogadja-e az ajánlatot, mert más lehetőségei is vannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában