Floorball

2024.04.30. 07:00

A DEAC nem bírta el a Dunai Krokodilok "harapásait"

A Debreceni Egyetem együttese hazai pályán nem bírt az ellenfelével.

Haon.hu

A DEAC floorballosai nem találtákaz ellenszert a Krokodikok játékára

Forrás: DEAC

Érvényesítették a papírformát az előzetesen esélyesebbnek tűnő vendégek Debrecenben, a férfi floorball OB I Felsőházban múlt vasárnap, olvasható a deac.hu-n

Rémálomszerűen indult

Az érdiek már az első harmadban jelentős előnyre tettek szert. Dorogi Kristóf kapusnak már a második percben maga mögé kellett nyúlnia, miután Hollósi a hálójába talált. A Krokodilok még négyszer „haraptak” ebben a játékrészben, Hoffmann háromszor, Német egyszer köszönt be, így lett az állás 0–5.

Zárkózott a DEAC

A második harmadban már megérkeztek a DEAC-gólok is, Kljáp, Beke, Kántor és Praznovszky voltak eredményesek, azonban volt válaszuk a vendégeknek is Hoffmann, Farkas és Német révén (4–8).

Tovább nyílt az olló

Az utolsó játékrészre kapust cserélt az egyetemi gárda, Dorogit Fórián Balázs váltotta. Ez sem segített a vendéglátókon, amikor Foltin Vencel a meccs végén szépített, már Szilágyi, Hoffmann, Kiss és Hollósi – utóbbi háromszor – is betalált.

Férfi floorball OB I. Felsőház

DEAC–Dunai Krokodilok 5–14 (0–5, 4–3, 1–6)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában