Labdarúgás

2023.12.19. 09:56

Ebben a csodálatos városban pihen Dzsudzsák Balázs

A debreceni kapitány rengeteg időt töltött a pályán az ősz folyamán.

Orosz Krisztofer

A világ egyik legszebb strandjai vannak Dubajban

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A DVSC játékosai a Kecskemét elleni vasárnapi döntetlent követően szabadságot kaptak, ám egyelőre keveseknél tudni, milyen formáját választják a pihenésnek a labdarúgók.

A Loki csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs az elsők között osztotta meg követőivel Instagramon, Dubajban tartózkodik. Azoknak, akik régebb óta figyelik Balázs tevékenységét, nem lehet meglepő, hogy az arab luxusvárosban lazít. A válogatottsági-rekorder minden túlzás nélkül, szabadságai nagy részét a közel-keleten tölti. 

dzsudzsak-balazs-dubaj-haon-sport-hajdu-bihar
A hajdúsági játékos kifejezetten szereti az arab várost
Forrás: Dzsudzsák Balázs-Instagram

Nem ismeretlen terep

Dzsudzsák nem csupán üdülni jár a térségbe, hiszen korábban olyan arab sztárcsapatoknál is megfordult, mint az Al-Wahda, az Ittihad Kalba és az Al-Ain. 2020-ban épp a közel-keletről tért haza a DVSC-hez, amelynek színeiben először kiharcolta az NB I.-be való feljutást, majd egy stabilizáló esztendőt követően bronzérmet szerzett nevelőegyesületével. Hosszú évek után a nemzetközi porondon is megmérettette magát az együttes, ám a Rapid Wien vetett véget az európai álmoknak. Az idei idény eddig felemás a Vasutas számára, hiszen jelenleg az ötödik pozícióban telel az együttes, de egy huszáros tavasszal akár ismét odaérhet a dobogóra a piros-fehér gárda, amely újra nemzetközi kupaszerepléssel járna. Ebben az esetben biztosan rövidebb szabadság elé néznek a játékosok, hiszen a bajnokság kezdetet előtt már hetekkel tétmérkőzéseken szerepelne a Lokomotív. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában