haon.hu PODCAST

2024.05.03. 20:16

H szektor: Vissza kell vágni a Fradinak! De kötelező-e a DVSC játékosainak sorfalat állnia?

A sportpodcastben arról is szó esett, hogy vajon a Loki labdarúgói és kézilabdázói miért játszanak gyakran egy időpontban.

Haon.hu

A DVSC legutóbb a Magyar Kupában találkozott az FTC-vel, akkor csak úgy forrtak az indulatok

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Ezúttal is a DVSC volt a Haon sport témájú podcastjának, a H szektornak a fő témája. Tóth Huba és Molnár Szilárd újságírók először a vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődő Fradi-Loki rangadóról ejtettek szót. Szó esett róla, hogy a fővárosiak már tét nélkül játszhatnak, míg a debreceniek az utolsó három fordulóban a nemzetközi kupaindulást érő helyért küzdhetnek. Felelevenítették, hogy az FTC 2024-ben már kétszer is nüansznyival nyertek a piros-fehérek ellen, így Hamzat Ojediranékat ezért még inkább fűtheti a revans vágya.

Ez a DVSC vs. FTC még inkább pikáns csata lesz

A beszélgetésben az is elhangzott, hogy múlt hétvégén az MTK Budapest játékosai sorfalat álltak a zöld-fehérek előtt, és a Loki futballistái vajon hasonlóan cselekednek-e. Az zsurnaliszták megfogalmazták, hogy a két klub szurkolói közötti ősi ellentétet ismerve ez lehet csak parázs lenne a tűzre, és bár az ellenfél tiszteletét ki lehet mutatni másképpen is.

A Loki kéziseire is fontos derbi vár

A futballistákkal közel egy időben, vasárnap 18 órától hazai környezetben, egy szintén nagyon fontos bajnokin lépnek pályára a Vasutas kézilabdázói is, az ellenfél a Vác együttese lesz. Az adás második felében a publicisták azt sem rejtették véka alá, hogy a Loki két csapata vajon miért játszik gyakran azonos időben. Bár a DVSC Schaeffler soron következő ellenfele a Kisvárdától jobb játékerőt képvisel, a podcastben elhangzott, hogy Vámos Petráéknak csak akkor lehet továbbra is esélye az éremszerzésre, ha a két pontot behúzzák.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában