Fontos!

2024.05.17. 20:51

Erre nem számítottunk: váratlan dolog miatt kell lezárni egy sávot a Füredi úton

Haon.hu

A péntek késő délutáni órákban a debreceni Füredi út – Dózsa György út kereszteződésében a burkolat eddig tisztázatlan okok miatt megsüllyedt, emiatt közlekedésbiztonsági okokból  a Füredi út belső sávját a szakemberek lezárták – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A hiba feltárását a közműszolgáltató segítségével várhatóan még az éjszakai órákban megkezdik.

Korlátozni kell a forgalmat a Füredi úton
Korlátozni kell a forgalmat a Füredi úton
Forrás: Kiss Annamarie

 

A közlekedők a hiba feltárása és az azzal járó időszakos korlátozások alatt is minden forgalmi irányt használhatnak, ugyanakkor a szakemberek kérik, hogy a munkaterület mellett fokozott óvatossággal és ne megszokásból közlekedjenek.

Frissítés: beavatkoznak a Vízmű készenlétisei

A Debreceni Vízmű Zrt. esti közleménye szerint a társaság készenléti szolgálatának szakemberei megkezdik a hibahely környezetének feltárását annak érdekében, hogy a közúti gépjárműforgalom, a villamosközlekedés és a közműszolgáltatás biztonsága a lehető legkevésbé sérüljön, további károk ne keletkezzenek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában