Labdarúgás

2023.09.28. 10:09

Jön a DASE és a DEAC összecsapása

A debreceni fiatalok jól ismerik egymást, erre a találkozóra pedig külön készülnek.

Haon.hu

Nagy meccsre készülnek a debreceniek

Forrás: deac.hu

Nem akármilyen párharcot láthatnak mindazok, akik kilátogatnak a Sportcampus műfüves pályájára, ugyanis 13 órától egymással néz farkasszemet Hegedűs Györk és Kozma László legénysége, vagyis a DASE és a DEAC U19-es gárdája a vármegyei bajnokság 8. fordulójában.

A táblázatra nézve látható, a DEAC ifistái állnak előkelőbb helyen, a dobogó második fokán, ám a DASE is tagja az élmezőnynek, csak három pontnyira van a 3. pozíciótól. A Kozma-tanítványok hét meccsből hatot megnyertek, míg a Hegedűs-fiúk 4-1-2-es mérleggel rendelkeznek. Legutóbb mindkét csapat nyert, a DEAC a Hajdúböszörményt, a DASE pedig a Létavértes győzte le – olvasható a deac.hu-n.

Az esélyeket latolgatni teljesen felesleges, erre a párharcra külön készülnek a fiatalok, abszolút háromesélyes a mérkőzés. A fiúk jól ismerik egymást, baráti közöttük a kapcsolat, ám abban biztosak lehetünk, ez szünetelni fog 90 percig. Egy parázs, jó iramú és kiélezett találkozóra lehet számítani, a pontok sorsáról pedig a pillanatnyi forma fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában