Kézilabda

2023.09.27. 20:23

Fölényesen győzött a DEAC a Magyar Kupában

A debreceniek nem sok kérdést hagytak a Füzesabony ellen.

Haon.hu

Mándi Norbert legénységének nem okozott problémát a Füzesabony

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi kézilabdacsapata szerda este az NB II-es Füzesabony otthonában kezdte meg a szereplését a Magyar Kupa mostani kiírásában. Mándi Norbert vezetőedzője nem köntörfalazott a meccs előtt, hiszen kijelentette, hogy a továbbjutás a cél – írta a deac.hu. 

Az NB II.-ben edződő ellenfél az elején tartotta a lépést, aztán egy 4–1-es sorozattal meglógtak a debreceniek (4–8). Ezt követően folyamatosan duzzadt a fór, a 28. percben Mucza Norbert góljával már tízzel vezettek a fekete-fehérek (12–22). Az első félidő utolsó találatát Igó Ádám szerezte, ezzel 14–24-re módosult az állás. Ahogy Mándi Norbert megígérte, ezen a találkozón azok a játékosok is bizonyíthattak, akik eddig a szezonban kevesebb lehetőséghez jutottak. Nyugodtan variálhatott szakvezető, mivel a 49. minutumban már 19–34 szerepelt az eredményjelzőn. A hátralévő időben sem lassítottak a debreceniek, végül 41–25-re diadalmaskodtak a debreceniek. 

A tények: 

Magyar Kupa 1. forduló 

Füzesabonyi SC–DEAC 25–41 (14–24) 

Teleki Blanka Általános Iskola Sportcsarnok, vezette: Babidorics Bence, Reszegi Csaba Miklós 

A DEAC összeállítása: Boros, Nagy M. – Hornyák, Mucza 3, Tóth M. 7 (1), Kiss R. 4, Bakó 2, Kerezsi 2, Fülöp 4, Illés 5 (1), Kathi 3, Karnok 2, Pethő 1, Dobos 5, Király 1, István 2. Vezetőedző: Mándi Norbert 

Hétméteresek: 2/1 ill. 2/2. 

Kiállítások: 8 ill. 10 perc.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában