Helyi közélet

2015.08.12. 18:21

Ugorjunk fejest a hét közepébe!

Hajdú-Bihar - Ezekben a napokban már a közelgő hétvégi és ünnepi események lázában égünk, a szerdai hírek zöme is ezek körül forgott. Mutatjuk a legfontosabbakat!

Hajdú-Bihar - Ezekben a napokban már a közelgő hétvégi és ünnepi események lázában égünk, a szerdai hírek zöme is ezek körül forgott. Mutatjuk a legfontosabbakat!

Debrecen - Nálunk megtekintheti, milyen rendezvényekkel várja Önt a cívisváros!


Debrecen - Augusztus 20-án immár 41. alkalommal rendezik meg a salakmotoros Debrecen Nagydíjat. A virágkarnevál legkiemelkedőbb sporteseményén, csütörtökön 16 órától csapnak össze a vaspapucsosok.


Debrecen - Kónya Árpád grafikáinak köszönhetően bepillantást nyerhetünk, hogyan is festenek majd a virágos költemények az idei karneválon.


Debrecen - Fél 12 körül az M35-ös autópálya 12. kilométerénél egy kisbusz a Debrecen irányába vezető oldalon az oldalára borult és nekiütközött a szalagkorlátnak. Három sérültet helikopterrel vittek kórházba.


Hencida - Földönfutóvá lett egy négygyermekes cigány család a jobbikos vezetésű Hencidán, miután otthonukat elárverezték. A Roma Sajtóközpont szerint a házat a helyi önkormányzat közalapítványa vásárolta fel, majd tette lakhatatlanná.


Debrecen - Az ESZOSZ-károsultak nyílt levélben szólítják meg a megyei kormánypárti képviselőket, s felháborodásuknak adnak hangot, miszerint az ígéretek és a munkaszerződés ellenére is megélhetési lehetőség maradtak. Az írást változtatás nélkül közöljük.


Debrecen - Bár nap mint nap ezerek sétálnak el a Nagyállomás előtti járdán, talán még látszanak azok a krétarajzok, amiket néhány menekült gyerek készített szombat éjjel. Az egyik felett egy család, de még a segítők is elsírták magukat.


Debrecen - Megkezdődött Debrecenben a 19. Hőlégballon Európa-bajnokság, a keddtől egy héten át tartó kontinensviadalon huszonhárom ország száz – köztük négy magyar – versenyzője vesz részt.


Nádudvar - Megint több tíz hektáron ég a száraz nád és avar Nádudvar határában, Mihályhalma irányában, a Honvédség bombázótere mellett. Kedden délután ugyanitt kellett oltani, ma ismét nagy erővel vonultak ki a tűzoltóegységek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában