Kisbusz borult fel az M35-ösön

Akt.:
Görbeháza, 2015. augusztus 12. Rendőrök helyszínelnek az M35-ös autópálya Görbeháza és Hajdúböszörmény közötti szakaszán, ahol az oldalára borult és nekiütközött a szalagkorlátnak egy kisbusz 2015. augusztus 12-én. A balesetben hárman sérültek meg, őket mentőhelikopterrel vitték kórházba.
Görbeháza, 2015. augusztus 12. Rendőrök helyszínelnek az M35-ös autópálya Görbeháza és Hajdúböszörmény közötti szakaszán, ahol az oldalára borult és nekiütközött a szalagkorlátnak egy kisbusz 2015. augusztus 12-én. A balesetben hárman sérültek meg, őket mentőhelikopterrel vitték kórházba. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Hajdú-Bihar – A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 12-én 11 óra 30 perc körüli időben az M35-ös autópálya 12. kilométerszelvényében egy kisbusz közlekedett Budapest felől Debrecen irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között az oldalára borult és nekiütközött a szalagkorlátnak.

A baleset következtében három sérültet a mentőszolgálat munkatársai mentőhelikopterrel a kórházba vittek – olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrök már befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést, ezért a korábban elrendelt teljes útlezárást már feloldották, a forgalom zavartalanul halad.

A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók tíz fővel feszültségmentesítik és átvizsgálják a járművet – ezt már a katasztrófavédelem szóvivőjétől tudtuk meg.