Új járat

2024.02.26. 18:11

Most még elérhetőbb lett Debrecenből ez a mesés tengerparti üdülőváros

Június 12-től újabb opció vár a Törökországba készülőkre.

Haon.hu

Antalya városa

Forrás: Shutterstock

Közvetlen járatot indít Debrecenből a törökországi Antalyába a TUI Magyarország, a járat június 12-től érhető el az utazási iroda kínálatában. Az erről szóló közleményben arról is írnak, hogy az irodánál a nyári foglalások rangsorát is Törökország vezeti, amelyet Horvátország és Spanyolország, majd Görögország és Olaszország követ. A távoli úti célok közül a Maldív-szigetek a legnépszerűbb náluk.

 Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2024-es évtől már a TUI-t is partnereink között köszönthetjük, továbbá, hogy a Freebird Airlines légitársasággal közösen lehetőséget kínálunk vendégeink számára, hogy ezen a nyáron közvetlenül Debrecenből Antalyába repüljenek

– idézi a közlemény Király Tamást, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetőjét.

Mint ismert, a török riviérán található Antalyába a Wizz Air is repül Debrecenből. Néhány napja az Okosutas.hu azt írta, hogy a járat az isztambuli gép elindulása miatt megszűnhet, ám a debreceni repülőtér ezt azóta cáfolta. Nagy Krisztina kommunikációs referens a Haonnak megerősítette:

 a Wizz Air légitársaság Debrecen – Antalya járata a hivatalos menetrend szerint – mely a weboldalon is elérhető – március 31-től indul és hetente 1 alkalommal közlekedik. A nyári menetrendben, azaz június 20-tól pedig már hetente 2 alkalommal lesz elérhető Debrecenből Antalya a Wizz Air kínálatában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában