Bejelentés

2024.02.01. 11:19

Ettől eldobod az agyad: ezzel a névvel bővült a 2024-es Campus fellépőinek sora

Haon.hu

A fesztiválozók 2024-ben is nagyot bulizhatnak a Campuson

Forrás: Napló-archív

Kevesebb mint fél év van már csak hátra 2024 legnagyobb debreceni bulijáig, így nem meglepő, hogy a szervezők nagy bejelentéssel indították a februárt. Mint az a fesztivál közösségi oldalán közzétett bejegyzésből kiderült, idén Azahriah is fellép a Nagyerdő fái alatt. Mint írták, a további nevekkel hamarosan folytatják a sort. 

A szervezők azt is közölték, hogy a fiatal magyar előadó július 25-én csütörtökön 22 órától ad majd koncertet.

Azahriah nevét valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen, ahogyan posztban felvezették, ő az első magyar előadó, aki háromszor is megtölti a Puskást, ráadásul a 100 milliós hallgatottság felett szárnyaló dalai nem csak a közönség szívében, hanem a lejátszási listákon is helyet kapott. 

A legnagyobb fesztiválokat is megjárták

A fesztivál első sztárfellépőjét, a világhírű DJ-páros Dimitri Vegas & Like Mike-ot másfél hónapja, december 15-én jelentették be. Mint akkor a szervezők közleménye szerint megírtuk, a duó a világ legnagyobb fesztiváljainak oszlopos tagja, a top 100-as DJ-listák többszörös első helyezettje. Azt is közölték, hogy a július 24-28-ig tartó fesztivál harmadik napján, július 26-án 22 órától láthatják, hallhatják őket a vendégek.

Ha Campus, akkor Tankcsapda

Januárban a Tankcsapda bejelentése hozta lázba a bulizókat, ugyanis ilyet még nem csináltak: a banda nem is egyszer, hanem háromszor lép fel a fesztiválon. A Hard Rock Magazin cikkéből ugyanis kiderült, a július 24-28-ig tartó fesztiválra tervezett három koncert közül az első hagyományos, nagyszínpados buli lesz, a két másik napon pedig más színpadokon, teljesen más tematikájú koncerteket adnak. 

A két fellépés részleteit később hozzák nyilvánosságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában