haon.hu PODCAST

2023.12.13. 17:51

Meghódíthatja-e a debreceni stadiont a Campus Fesztivál?

Miklósvölgyi Péterrel, a rendezvényszervező cég ügyvezetőjével beszéltünk a fesztivál múltjáról és jövőjéről.

Hajnal László

Forrás: Czinege Melinda

Campus Fesztivál, Zamat Fesztivál, YouDay, Debrecen Drive. Nemcsak az a közös bennük, hogy a cívisvároshoz kötődő rendezvények, hanem ezek megszervezése mögött egy kész összeszokott csapat áll.

A Hajdú Online podcast stúdiójának legutóbbi vendége Miklósvölgyi Péter volt, a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója, akivel bőven volt miről beszélgetni. Ugyanis ő az egyike annak a négy díjazottnak, akik idén novemberben a hajdú-bihari Prima Gálán elismerést vehettek át társadalmi jelentőségű tevékenységükért. Emellett december 7-én, csütörtökön ünnepelték a Lovardában a rendezvényszervező cég fennállásának 25. évfordulóját.

Az ünnepséget követő napon rögzített felvételen az elmúlt negyed évszázad tapasztalatairól, a fesztiválszervezésben szerzett rutinról beszélgettünk az ügyvezetővel. Elmondta, azon szerencsések közé tartozik, akinek soha nem kellett önéletrajzot írnia, hiszen a hallgatói éveit követően szinte beindult a rendezvényszervezői tevékenysége, így gyakorlatilag el sem hagyta a Debreceni Egyetemet.

Mit hozhatnak a következő évtizedek?

Kitértünk arra is, milyen lehet a Campus jövője, van-e lehetőség arra, hogy bővüljön a rendezvény, valamint megkérdeztük, kik azok a bakancslistás fellépők, akiket a szervezők maguk is szeretnének látni a Campuson. Kiderült, miért nem érkezik a Coldplay, illetve mi a probléma a hirtelen ismertté vált zenekarokkal és a menedzsereikkel. Beszélt arról is, hogy már sikerült leszerződni az egyik világhírű fellépővel a jövő évi fesztiválra.

Miklósvölgyi Pétert arról is kérdeztük, ha már ennyi sikeres rendezvény megszervezésében sikerült részt vennie, mi lehetne a következő nagy dobás, ami Debrecent megmozgatná.

A teljes felvétel itt érhető el:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában