Odateszik magukat

2024.01.10. 13:01

Ilyen még nem volt, ezzel készül a Tankcsapda az idei Campusra!

Többször is fellépnek Lukács Laciék a 2024-es fesztiválon.

Haon.hu

Tankcsapda-koncert a 2021-es Campus Fesztiválon

Forrás: Napló-archív

Minden Campus Fesztiválon kiemelt bulinak számít az éppen aktuális Tankcsapda-koncert, Lukács Laciék viszont idén nem egyszer, hanem egyenesen háromszor is fellépnek majd a Nagyerdőn. Erről a Hard Rock Magazin írt a napokban.

A lap felidézte, a zenekar idén már a 35. évébe lépett, 2023-at pedig dupla lovardás bulival zárták, amelyek közül az elsőn bestof-programot játszottak. Ezt a koncertet 11 kamerával rögzítették, a felvétel pedig pár hét múlva látható lesz majd. A második fellépés tematikája Fejes Tamás ötvenedik születésnapja köré épült a cikk szerint, ugyanis csak olyan dalokat adott elő a zenekar, amelyeket Fejes játszott fel eredetileg. Sőt, a közönség dalpremiert is hallhatott: az eddig még nem rögzített A csajom a rúdról című számra is tombolhatott, aki ott volt azon az estén.

A Tankok most egy ideig nem koncerteznek, a lap szerint tavasszal stúdióba vonulnak majd, új lemez pedig valamikor ősszel várható. Előtte még T35 Tour címmel indulnak turnézni, amelyen az ország városait járják be.

És hogy mi várható az idei Campuson? A július 24-28-ig tartó fesztiválra tervezett három koncert közül az első hagyományos, nagyszínpados buli lesz a cikk szerint, a két másik napon pedig más színpadokon, teljesen más tematikájú koncerteket adnak. A két fellépés részleteit később hozzák nyilvánosságra.

A Tankok az évet a Főnix Arénában zárják majd karácsony és szilveszter között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában