Az év utolsó éjszakája

2024.01.01. 11:41

Takaréklángon, de vidáman búcsúztatták a debreceniek az óévet – fotókkal

A főtéren ugyan nem voltak koncertek, a leleményes bulizni vágyók megoldották a szilveszteri partit.

Hajnal László

Volt, aki maszkban, volt, aki szemüvegben, dudával ünnepelt

Forrás: Molnár Péter

Habár a korábbi években megszokottá vált Debrecenben, hogy színpaddal, műsorokkal, zenével búcsúztatta a város az óévet, 2023 utolsó napjára ezúttal nem szerveztek nagyobb bulit a Kossuth térre. A Hütte ugyan éjfélig nyitva volt, és az ünnepközi vásár is meghosszabbított nyitvatartással várta Debrecen polgárait, a zene a jégpálya kora esti zárásával elhalkult.

Néhányan ugyan lézengtek éjfél előtt a város főterén, és a bódék között álló asztaloknál beszélgettek, ám koncert hiányában jobbára üres volt a város. Aki mégis a belvárosi mulatságra számított, csalódással vette tudomásul, hogy elmaradt a buli, ezért többen a Hal köz irányába vették az irányt, abban a reményben, hogy egy bárban azért találnak helyet arra, hogy koccintsanak a barátaikkal éjfélkor.

A Simonffy utca a megszokott hétvégi hangulatot nyújtotta, ki-ki a kedvenc törzshelyén töltötte 2023 utolsó óráit, a nyüzsgő bulinegyed ezúttal sem okozott csalódást. Egy-egy magasba lőtt tűzijáték fényénél az emberek 2024-re jólétet, egészséget, szerelmet kívántak, ám volt, aki azzal is megelégedett, ha a következő év nem lesz rosszabb az ideinél.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában