Szilveszter

2023.12.28. 10:04

Erre számíthat, ha a debreceni főtéren búcsúztatná az óévet

A Polgármesteri Hivatal kérdeztük, milyen rendezvényekkel búcsúztatja az óévet a város.

Kosztin Éva

Az „ünnepközi vásár” az év utolsó napján 12 órától egészen éjfélig várja az érdeklődőket

Forrás: Napló-archív

Nagy bulival nem kecsegtet a debreceni szilveszter, de üresen sem áll majd a főtér az év utolsó napján. Kérdésünkre a Polgármesteri Hivatal közölte, 

a Kossuth téren december 31-én a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. a főtéri „ünnepközi” vásár, valamint a Hütte meghosszabbított nyitvatartásával nyújt lehetőséget az újév közterületen történő köszöntésére. Az „ünnepközi vásár” az év utolsó napján 12 órától egészen éjfélig várja az érdeklődőket.

A Nagytemplom előtt kialakított, a BMW Group Gyár Debrecen támogatásával működő jégpálya december 31-én is várja a korcsolyázni vágyókat reggel 9 órától este 20 óráig.

Az év első napjára is gondoltak

A 2024-es esztendő első napján sem maradunk program nélkül, ugyanis a Kodály Filharmónia Debrecen ingyenes újévi koncertje várja az érdeklődőket délután 16 órától a Debreceni Református Nagytemplomban.

A 100 éves Kodály Filharmonikusok 2024. január 2-án este 19 órától a megújult Csokonai Teátrumban adnak Újévi Gálakoncertet. A koncerten felcsendülnek a műfaj legismertebb dalai: szólók, romantikus duettek, vérpezsdítő ritmusok, hamisítatlan magyar dalok és az elmaradhatatlan Strauss-keringők és polkák. A közönség sokszínű válogatást hallhat a világ zenés színpadainak legnagyobb operett-sikereiből. Az esten a centenáriumát ünneplő Kodály Filharmonikusok mellett az ismert Rácz Rita – Haja Zsolt művészházaspár is színpadra lép. Az esten Debrecen város főzeneigazgatója, Somogyi-Tóth Dániel vezényel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában