Csak Debrecenben lép fel a Modern Talking

By Zsuzsa Szilágyi
Modern Talking
Modern Talking
A jövőben is szeretnének kizárólag a cívisvárosba elhozni népszerű elóadókat.

Csak egyetlen napon és csak Debrecenben lép fel Thomas Anders, a ’80-as évek nagy sikerű duója, a Modern Talking „egyik fele” zenekarával november 20-án. Szerződés rögzíti, hogy Budapesten nem koncertezhet – árulta el Tóth Sándor, a rendezvény szervezője, a Rádió Max tulajdonosa a keddi sajtótájékoztatón. A kizárólagosság okaként csak másodsorban jelölte meg az üzleti szempontokat; elsősorban a főváros-központúság megtörése a cél.

Meg kell becsülni azokat az előadókat

– Meg kell becsülni azokat az előadókat, akik nem milliós nagyvárosokban lépnek fel – mondta Makray Balázs, a Főnix Rendezvényszervező ügyvezetője, hozzátéve, hogy a korábbi neves művészek (Paco de Lucia, Bobby McFerrin, stb.) nagy sikerű koncertjei alapján döntöttek helyszínként a Főnix Csarnok mellett. Beszámolt arról, hogy számos hazai nagyvárosból van érdeklődés a koncert iránt.
A szervezők impozáns hang- és fénytechnikát ígértek. „Barátinak” nevezték az 5500 és 6500 forintos belépő-árakat, emlékeztetve arra, hogy világszerte csökken a jegyeladások száma, ellentétben a fellépők gázsijával. Elmondták: bár már 4-5000 vendég jó eredménynek számít, reményeik szerint teltházas lesz az előadás.
Thomas Anders csak november 20-án tartózkodik Magyarországon, a koncerten kívül nem találkozik a közönséggel. Kapunyitására fél hétkor kerül sor. Az este nyolc órakor kezdődő, másfél órás rendezvényen előzenekar nem lesz és 17 dal hangzik majd el. HBNDebrecen.
HAON.HU


hirdetés