Voks 2024

2024.05.01. 18:27

Orbán Viktor: az egész európai közösség borotvaélen egyensúlyoz a háború és a béke között

„Most háborúpárti többség van. Ezen változtatnunk kell, méghozzá június 9-én!” – írta a kormányfő közösségi oldalán.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Az egész európai közösség borotvaélen egyensúlyoz. A háború és a béke közötti választóvonalon állunk” – írta Orbán Viktor szerdán a Facebook-oldalán, majd kifejtette:

A legfontosabb dolog, amit ma tenni kell a politikában, még ha Brüsszel messzinek is látszik, az az, hogy békét kell teremteni. A békét a háborúzó feleken túl az tudja megteremteni, aki finanszírozza a háborút. Márpedig ezt a háborút a Nyugat finanszírozza: a brüsszeli költségvetési pénzek és az amerikai pénzek

A miniszterelnök hangsúlyozta:

„A mi szavazatunk azonban befolyásolja, hogy az Európai Parlamentben, az Európai Bizottságban, az Európai Tanácsban háborúpárti vagy békepárti többség lesz. Most háborúpárti többség van. Ezen változtatnunk kell, méghozzá június 9-én!”

„Csak a béke! Csak a Fidesz!” – zárta bejegyzését Orbán Viktor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában