Uncategorized

2014.03.10. 09:45

Megnyitott az ÉARFÜ megyei irodája

Közös sajtótájékoztatón ismertette Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Mező Ferenc, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. (ÉARFÜ) ügyvezetője a szolnoki Megyeházán megnyitott irodával kapcsolatos tudnivalókat.

Közös sajtótájékoztatón ismertette Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Mező Ferenc, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. (ÉARFÜ) ügyvezetője a szolnoki Megyeházán megnyitott irodával kapcsolatos tudnivalókat.Mint ismeretes, 2014. január 1-jétől a három érintett megye - Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok – egyenlő arányú tulajdonába került az ÉARFÜ. Ez a változás tovább erősíti a megyei önkormányzatok középszintű területfejlesztésben betöltött szerepét. A szervezet debreceni központja mellett két másik megye székhelyén is létrejönnek információs irodák, így a jövőben nem kell messzire utazni egy-egy pályázatokkal kapcsolatos konzultációért. A szolnoki Megyeháza épületében létrehozott információs pontként is működő kirendeltséget a hónap második felében a nyíregyházi hivatal megnyitása követi. Tulajdonosként minden segítséget megadtunk az ÉARFÜ-nek ahhoz, hogy a megnyitás zökkenőmentesen valósuljon meg – mondta el a tájékoztatón Kovács Sándor.

A gyakorlati kivitelezés és működtetés kapcsán Mező Ferenc arra hívta fel a figyelmet, hogy rendszer szintű problémákkal – például műszaki tartalom változásának bejelentésével, kifizetési kérelem benyújtásával - kapcsolatban a pályázók személyesen konzultálhatnak az iroda munkatársaival. Jász-Nagykun-Szolnok megyében mintegy 400 jelenleg is futó projektet tartunk számon, amelyek elegendő mennyiségű munkát jelentenek majd a kollégáim számára – tette hozzá az ÉARFÜ ügyvezetője.

Az ÉARFÜ Jász-Nagykun-Szolnok megyei irodája a Megyeháza (Szolnok, Kossuth L. út 2.) 1. emelet 149-150-151-es szobájában található. Elérhetőség: [email protected], mobil: 30/578-4012. További elérhetőség megtalálható a társaság (www.eszakalfold.hu) és a megyei önkormányzat honlapján (www.jnszm.hu).

Címkék#ÉARFÜ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!