Uncategorized

2012.12.01. 11:50

Ellopták a jászberényi karácsonyi díszvilágítás izzóit

Szolnok, 2012. december 1., szombat (MTI) - Ellopták a Jászberény központjának karácsonyi díszvilágítását biztosító izzókat és a hozzájuk tartozó berendezéseket, pótlásuk több millió forintba került.

Szolnok, 2012. december 1., szombat (MTI) - Ellopták a Jászberény központjának karácsonyi díszvilágítását biztosító izzókat és a hozzájuk tartozó berendezéseket, pótlásuk több millió forintba került.A jászberényi önkormányzat városüzemeltetési irodájától kapott bejelentés szerint betörtek egy, a helyhatóság tulajdonában lévő garázsba, és onnan ötven ledes kültéri világító füzért és a hozzájuk tartozó trafókat loptak el - közölte a Jászberényi Rendőrkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

A lopással négymillió forint kárt okoztak az önkormányzatnak - tette hozzá Fazekas-Füzesi Nóra főhadnagy.

Szabó Tamás polgármester az üggyel kapcsolatban az Új Néplapnak elmondta: két év alatt folyamatosan vásárolták meg az izzókat, amelyeket több éven át szerettek volna használni. Most gyorsan pótolni kellett a fűzéreket, ami ismét több millió forintba került. Az önkormányzat kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít nyújt az ellopott tárgyak felkutatásához.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!