szon-sportoldal

2008.07.09. 09:53

Vadicskáék nem maradtak Madán

<p>Mada - Madarat lehetett volna fogatni a madaiakkal a legutóbbi szezonban. Az NB III-as futballegylet a harmadik helyre küzdötte fel magát – dukál érte a vállveregetés. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/akik-nem-maradtak-madan/cn/szon-news-km_01-20080709-095145"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Nem egyszer sziporkázott a Szilágyi-legénység, amely nyilvánvalóan hasonló szereplés érdekében töri magát a felkészülési időszakban.

Mindeközben jelentős veszteségek érték a gárdát, négy frontember hagyta el az öltözőt. A gólgyártásra szakosodott Nagy Szabolcs, illetve Papp Zoltán párost nem láthatja ősszel a nyírmadai tábor – előbbi terveiről nincs hír, utóbbi Budapesten, netán annak környékén találhat új csapatot. Kivált a játékoskeretből Vadicska Zsolt is, a tapasztalt védő további sorsa még kérdéses, akárcsak Ponczók Tiboré, aki szintén új csapatot keres. Az eddig egyetlen új szerzemény a Volán-Sényőtől érkezett támadó, Haburcsák Bertalan. Szintén a Szilágyi-alakulattal gyakorol az ifjúságiaktól kiemelt Pál Péter, Safranek Norbert duó.

– Két-három új labdarúgóra feltétlenül szükségünk van, annál is inkább, mert létszámban korábban is vékonyak voltunk, a távozók miatt még kevesebben maradtunk. Középpályás és csatár igazolása vált sürgetővé, de egy új védő sem ártana – adott hangot vágyának Szilágyi Bertalan, a Mada sikeredzője.

Ami pedig az elkövetkező napok programját illeti: a Nyírmada szerdán Nyírbátorban lépett pályára, a hét végén pedig Cigándon, nagyszabású tornán szerepel. A tizenhat meghívott együttes szombat-vasárnap csatározik, többek közt az Ibrány, valamint a Mándok is megmutatja magát a borsodi településen.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!