szon-sportoldal

2008.07.01. 10:38

Jövőre NBA-sztár a láthatáron

<p>A két évvel ezelőttihez hasonlóan ismét utcai kosárlabda fesztiválhoz adta a nevét lapunk, a június 21-én rendezett Vodafone-Kelet Kosár Jam tapasztalatait a főszervező vonta meg.</p>

– Öt kategóriában rendeztük meg a viadalt, összesen harmincegy csapat részvételével – árulta el Makrai László. – Sajnos, a női és lány kategóriák foghíjasok voltak, mi sem értjük, hogy az NYKS NB I. B-s felnőtt és utánpótláscsapatai miért nem képviseltették magukat.

Ezzel együtt jó hangulatú és szakmailag is értékelhető volt a viadal, a betétszámok pedig külön színesítették a programot. A folytatásban tovább szeretnénk bővíteni a rap-fellépők számát, az öt pálya helyett legalább hetet szeretnénk felállítani, és az is biztosnak tűnik, hogy a június végi időpontnál szerencsésebb, ha szeptember első hét végéjén rendezzük majd meg a viadalt.

Nem titok, ígéretünk van arra, hogy a következő ilyen jellegű fesztiválra egy volt NBA-játékos is tiszteletét teszi Nyíregyházán. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik az esemény mögé álltak, elsősorban persze az Inform Médiának. Bízom benne, hogy jövőre a támogatók és a játékosok száma is bővül.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!