szon-sportoldal

2008.07.03. 09:41

Immár Kántor irányít Ibrányban

<p>Folytatódnak a Vígh-napok Ibrányban. Ugyebár az NB III-as futballcsapat Vadon Lajossal indította tavaszi szezont, majd a hajrában Vígh Sándor technikai vezető ugrott be: nem előszőr vállalt tréneri teendőket – ideiglenesen. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/kantor-iranyit-ibranyban/cn/szon-news-km_01-20080703-092024"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Nos, a csupaszív és mindenes elöljáró természetesen a jövőben is a gárda mellett marad, immár a frissen kinevezett Kántor Zsolt játékos-edző segítőjeként igyekszik maradandót alkotni.

Vagyis, ismét változott a szakmai felállás az elmúlt bajnoki évadot kilencedik helyen záró egyletnél, miként a kertet összetétele is módosult. A bal oldali védő, Csáki István például az „osztálytárs” Nagyecsed szerelésében folytatja és ugyancsak távozik Koczogh István: a jobb oldali középpályásként harcba dobható üdvöske a több játéklehetőség reményében – kölcsönben – a megyei másodosztályba frissen feljutó Gávavencsellőt erősíti az ősszel. Alighanem Milka Károly is a veszteség listát gyarapítja, mivel ő külföldön, nevezetesen Angliában próbál szerencsét... Mindeközben az illetékesek a sorok acélosításán fáradoznak, ennek érdekében három labdarúgóval tárgyalnak.

Egyébiránt a Kántor-alakulat július 8-án kezdi a felkészülést, majd a hét végén Cigándon mutatja meg magát, mégpedig egy nagyszabású tornán, amelyre a szintén harmadosztályban szereplő Nyírmada is hivatalos.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!