szon-sportoldal

2008.06.10. 13:04

Várda várja a Drávát

<p>A Tisza- és a Dráva-csoport válogatottjai csapnak össze az UEFA Régiók Kupája országos döntőjének keretében.</p>

Betűkirakóból öt elemből kiderül a házigazda és a vendég: Várda, Dráva. Egy szó, mint száz, szerdán 16 órától újabb focicsemege vár a várkerti pálya mellett tobzódó drukkerhadra. Az ingyenesen megtekinthető találkozón a Tisza- és a Dráva-csoport válogatottjai csapnak össze az UEFA Régiók Kupája országos döntőjének keretében. Mindkét NB III-as együttes veretlenül jutott tovább a mezőnyéből, tehát kiélezett küzdelemre van kilátás.

– Az égadta világon semmit nem tudok leendő ellenfelünk erejéről. Mindenesetre szeretnénk olyan eredményt elérni, amellyel már az első meccsen eldőlhet az elsőség kérdése – fejtegette Balázsi Péter, a Várda SE csatára, aki 21 találattal vezeti a Tisza-csoport gólvadászainak listáját. – Most játszunk harmadszor Kisvárdán ilyen jellegű mérkőzést, és az a tapasztalat, hogy országszerte nálunk a legtöbb néző. Ebben bízunk most is, a kilátogatóknek nem akarunk csalódást okozni.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!