szon-sportoldal

2008.06.12. 14:02

Majróék nem majréznak

<p>Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 30. forduló: a Balkánynak a bajnok debreceni ligacsapat ellen kell kiharcolnia a bennmaradást.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/majroek-nem-majreznak/cn/szon-news-km_01-20080612-020032">Tisza-csoport hajrájának sorsolása&#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A tavalyi, azóta jelentősen átalakult bajnokcsapat fogadja a jelenlegi listavezetőt Balkányban. A házigazdáknak ősszel sikerült a bravúr, nyertek a debreceni ligaegyüttes otthonában. A harmadosztályú tagság meghosszabbításáért Majróék, azaz Majchrovicsék nagy várakozással tekintenek a vasárnapi derbire. A labdarúgóNB III. Tisza-csoport zárófordulójában egységesen 17 órakor kezdődnek a mérkőzések. Az ezüst- és bronzérmes kiléte még nem dőlt és a harmadik búcsúzó is csak a lefújás után derül ki.

A dobogóra a diósgyőri ligacsapat és a Várda SE egyaránt ácsingózik, ráadásul egymással szemben találják magukat a felek. A vendégek trénere, Földesi Károly visszatér egykori sikerei helyszínére, ahol játékosként ragadtatta tapsra a szurkolókat. Ezúttal a közönség természetesen abban bízik, hogy a kedvencek meghálálják a bizalmat, és a magasodó vár tövében emelkedetté teszik a hangulatot. A szintén dobogós pozícióban bizakodó nyírmadaiaknak már az iksz elegendő az érmes helyezéshez a bennmaradásért küzdő Berettyóújfalu otthonában.

A madaiakhoz hasonlóan hajdú-bihari út vár a nagyecsediekre, akik Balmazújvárosban zárják az eredményes évadot, illetve a sényőiekre, akik a kínos helyzetben lévő Hajdúnánáshoz látogatnak. Az ibrányiak úgyszintén átlépik a megyehatárt, a hajdúböszörményi meccsen Németh Károly egykori tanítványai ellen vezényli tavasszal veretlen csapatát. Anno Vígh Sándor volt a technikai vezetője, aki ezúttal a vendégkispadon foglal helyet. A Mátészalka a nyíregyházi ligaegyüttest fogadva búcsúzik, az egyedüli nem szabolcs-szatmár-beregi résztvevőjű párosítás a Létavértes (13.)–Nyíradony (16.) meccs lesz.

Várda SE (4.)–Diósgyőri VTK II (2.)
Kocsis János
kisvárdai edző: – Az utóbbi hetekben nem az elvárásaink szerint szerepeltünk. A riválisaink botlása hozzásegített bennünket, hogy az utolsó fordulóban lesz tétje a mérkőzésünknek. Bízunk abban, hogy a hazai pályán a győzelem megszerzése mellett a dobogóra is fellépünk. Helyzetünket nehezíti, hogy Deák három sárgás, Jánvári pirosat kapott, Krizán pedig sérült.

Balkány (11.)–Debreceni VSC II-DEAC (1.)
Majchrovics Zoltán balkányi játékos-edző: – Az utolsó meccsen a bajnokcsapatot fogadni sosem könnyű feladat. Pláne, ha annak számunkra komoly tétje van. Bár öt egészséges játékosunk van, bízom abban, hogy akik pályára lépnek, mindent meg fognak tenni a bennmaradás kiharcolásáért! Ezúton is szeretném megköszönni a vezetőknek, a szurkolóknak az egész éves támogatásukat, segítségüket és biztatásukat. Remélem, a jövőben sokkal több örömben lesz részük.

Mátészalka (15.)–Nyíregyháza Spartacus II (7.)
Szécsi Zoltán
mátészalkai megbízott edző: – Keserves szezon van a mátészalkai futball mögött. Szeretnénk úgy búcsúzni ettől a feledhető évadtól, hogy azért ne hagyjunk kellemetlen érzéseket se magunkban, se a kilátogató huszonhárom szurkolóban.

Berettyóújfalu (12.)–Nyírmada (3.)
Szilágyi Bertalan
nyírmadai edző: – A kiesés és az éremosztás szempontjából fontos meccs lesz. Nekünk az egy pont már azt jelentené, hogy a dobogón fejezzük be a bajnokságot. Ezzel együtt győzni megyünk Berettyóújfaluba, hogy minél fényesebb lehessen a medál.

Balmazújváros (8.)–Nagyecsed (6.)
Berettyán Gábor
nagyecsedi edző: – Az előzetes várakozásokon felüli, remekül teljesített első NB III-as évünk utolsó meccsén felszabadult és lehetőleg eredményes játékot várok a csapattól. Bármi lesz is az eredmény, a fiúkat csak elismerés illeti az egész éves munkájukért.

Hajdúnánás (14.)–Volán-Sényő (10.)
Rubóczki Tibor
sényői játékos-edző: – A csapat célja a tizedik helyezés volt, amit teljesítettünk. Egy nagyon nehéz meccs vár ránk, hiszen a Nánás a bennmaradásért küzd. Köszönjük a szponzorainknak és a szurkolóinak az egész éves támogatást és biztatást!

Hajdúböszörmény (5.)–Ibrány (9.)
Vígh Sándor
megbízott ibrányi edző: – A tanítványok a mesterükhöz látogatnak. Egy nagyon kiegyensúlyozott, egységes csapattá alakította ki tavasszal Németh Karcsi a Böszörményt, ami bizonyít a tavaszi veretlenségük. Ígérjük, mindent megteszünk a szép befejezés érdekében.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!