szon-sportoldal

2008.06.11. 19:20

Késve jöttek, győztesen mentek

<p>Délután négykor kezdődött volna, de a vendégek késése miatt fél órás csúszással vette kezdetét az NB III. Tisza és Dráva-csoport válogatottjának futballmérkőzése, amely az UEFA régiós bajnokság döntőjének első összecsapása volt. <dia width="900" height="700" alt="Késve jöttek, győztesen mentek 2008.06.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_sve_j_ttek__gy__337_ztesen_mentek_2008_06/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Késve jöttek, győztesen mentek 2008.06.11." /></a></dia></p>

Pedig, ha a kisvárdai találkozót időben kezdik, akkor időben be is fejezik, csakhogy a hatalmas vihar miatt a játékvezető kényszerszünetet rendelt el 2–3-nél, közvetlenül azután, hogy a kisvárdaiBalázsi Péter kihagyta a tizenegyest. A kedélyek és az idő elcsitulta után a hét perc hátralévő időt – teljes érdektelenség mellett – még lejátszották a felek, az eredmény már nem változott, így a dunántúliak kerültek előnybe.

UEFA Régió bajnokság, döntő, 1. meccs

Tisza-csoport–Dráva-csoport 2–3 (1–2)
Kisvárda, 200 néző, v.: Nagy R.

Tisza-csoport: Makó – Tősér, Kántor Zs., Ricsei, Fejes (Dolhai) – Németh A. (Spekker), Deák I., Lovas M. (Haburcsák), Cseke (Murák) – Vicickó, Balázsi. Edző: Szilágyi Bertalan.

Dráva-csoport: Gyenes – Kiss J., Prucsi, Pintér T., Németh Á. – Mixtai, Burucz, Laki G., Csende (Márki) – Kiss B. (Mészáros B.), Henecz (Somodi). Edző: Bőzsöny János.

Gól: Balázsi, Vicickó, illetve Henecz, Burucz, Mixtai.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!