szon-sportoldal

2008.05.30. 09:45

Sasfészek a baktai erdőben

<p>A labdarúgó másodosztály zárófordulójában Baktalórántházán játszik a Ferencváros.</p>

„Száz kisleány, egy gólra vár, száz csókot ád majd a győztes meccs után”, vagy „Ez a két szín zöld és fehér, minden másnál többet ér”, aztán „Zöld zászlók, zöld sasok, magasan szárnyaljatok!” – a hét vége slágere kétségtelenül a Ferencvárosbaktalórántházi vendégjátéka lesz. Tavaly úgyszintén a másodosztály zárófordulójában találkoztak a felek, akkor az Üllői úton még bajnokesélyesként léptek pályára a fővárosiak, ám végül a Nyíregyháza jutott fel. Idén a Kecskemét lett a bajnok, és még az is könnyen előfordulhat, hogy a Fradi a második helyről is lemarad, hiszen jelenleg a Szolnok posztol az ezüstpozícióban. Az előzéséért mindenképpen nyerniük kell a vendégeknek a vasárnap 16 órakor kezdődő bajnokin, ám a baktaiak korántsem adják olcsón a bőrüket, sőt...

– Bármi előfordulhat! Az utóbbi két idegenbeli mérkőzésen minden pályára lépő játékosunk nagyon odatette magát, ha a lendület és a küzdőszellem kitart, pontot vagy pontokat szerezhetünk vasárnap – fejtegette Kovács János, a Baktalórántháza edzője. – Most először száll a Zöld Sas a baktai fészekbe, csupaszív játékkal szeretnénk emlékezetessé tenni a különleges alkalmat. Bennünket nem nyomaszt a tét, felszabadultan szolgálhatjuk ki az egész évben kitartó közönségünket. Ráadásul a tévénézőknek is kellemes perceket akarunk szerezni.

Jegyek a derbire

Csak a helyszínen lehet jegyet vásárolni vasárnap a mérkőzés előtt, elővételben nem árulnak tiketteket. Egységesen 1500 forintba kerülnek a belépők.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!