szon-sportoldal

2008.05.05. 13:12

Kovácsék tűzzel-vassal próbálkoznak

<p>Tököli vereségével magára engedte az alsóházi csapatokat a Baktalórántháza. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/kovacsek-tuzzel-vassal-probalkoznak/cn/szon-news-km_01-20080505-125528"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Tököl–Baktalórántháza 2–0. A labdarúgó NB II. Keleti csoport két honlap nélküli csapatának találkozója után a házigazdák nyugtázhatják, hogy a bennmaradásért folytatott harcban lépéselőnybe kerültek a vereséget szenvedett BKV Előrével és Tuzsérral szemben, a 10. helyezett baktaiak viszont már csak öt pontra vannak a kiesőzónától.

– Végig volt sanszunk a gólszerzésre, de nem éltünk vele. A góllövőcipőt nem találjuk, hiába igyekeztek a játékosok – bosszankodott Kovács János, a baktaiak edzője. – Nem magyarázkodok, de tény, hogy a szokásos sérültjeink mellett Márkus és Saliga Z. sem tudta vállalni a játékot, Bodnárt pedig „félkészen” küldtem a pályára. Aki lehetőséget kapott, iparkodott, ám ez kevésnek bizonyult Tökölön. Saliga I. piros lapja miatt kénytelen kihagyni a következő, Jászberény elleni meccset, szombaton csak egy lehet a célunk: tűzzel-vassal begyűjteni a három pontot.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!