szon-sportoldal

2008.05.09. 10:23

Becsületbeli harc Barcikán

<p>Nem és nem. A Tuzsér NB II-es futballcsapata egyetlen percre sem törődött bele sorsába – kiesőhelyen állomásozva is a fel- és megkapaszkodásban bízik. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/becsuletbeli-harc-barcikan/cn/szon-news-km_01-20080508-032752"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A Tisza-partiak az aktuális kazincbarcikai fellépésre is elszántan melegítenek: optimizmusra ad okot, hogy tavasszal idegenben is sikerült már kivágni a rezet.
– A Fradi elleni legutóbbi meccsről elmondható, hogy nem érdemeltünk vereséget, az elmúlt hetek történései pedig arra engednek következtetni, jó passzban a csapat – elmélkedett Virovecz Pál, a Tuzsér edzője.

– Nem szabad leengedni, egy feladatunk van: a hátralévő négy mérkőzésből ki kell hozni a maximumot, meglátjuk, ez mire lesz elegendő. A társaság motivált, becsületesen készül, egy cél vezérel mindenkit: ki akarjuk harcolni a bentmaradást! A Barcikát ismerjük, jól képzett együttes, amely már tét nélkül játszhat, nekünk viszont nagyon fontos a kedvező eredmény elérése.

Ami a hiányzókat illeti: a szakmai stáb nem tudja a komplett keretet bevetni, Szilágyi Krisztián és Gergely István ugyanis sárga lapos eltiltás miatt kihagyni kényszerül a szombati túrát.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!