szon-sportoldal

2008.05.29. 13:16

A Demecser is aranyos lehet

<p>A labdarúgó megyei II. osztály 28. fordulójában a Nyírcsaholy és a Gyulaháza már bajnokként lép pályára.</p>

A Díjözön-csoportot vezető Demecser is aranyos lehet az aktuális játéknapon: Tóth János együttesének ehhez Semjénben kell nyerni.

Díjözön-csoport

Tippel: ifj. Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője.

Vasárnap (kezdés: 17.00). Kék (4.)–Levelek (6.): – A Kék otthon tartja a három pontot.

Szakoly (2.)–Nyírpazony (9.): – A Szakoly jobb erőkből áll, otthon nem botlik.

Kállósemjén (13.)–Demecser (1.): – Ég és föld a két csapat közötti különbség. Kettes.

Nyírgyulaj (10.)–Nyíribrony (11.): – Közel azonos képességű csapatája – döntetlen lehet. Nyírmihálydi (5.)–Nyírvasvári (12.): – A vasváriak nem fognak pontot elvinni Mihálydiból.

Kölyök SC (14.)–Ófehértó (3.): – A gyengélkedő „kölykök” nem bírnak a vendégekkel.

Kálmánháza (7.)–Bököny (16.): – Fix egyes.

Nyírlugos (8.)–Apagy (15.): – Sok az eltiltottunk és sérültünk, de mindent elkövetünk a győzelem érdekében.

Kerekes-csoport

Tippel: Kelemen István, a Pap edzője.

Szombat (kezdés: 17.00). Komoró (16.)–Anarcs (13.): – A Komoróra borzasztóan nehéz három forduló vár, muszáj nyernie, hogy a soronkövetkező negyedik meccset ne bajnokesélyesként kezdje.

Vasárnap (kezdés: 17.00). Mezőladány (15.)–Újdombrád (11.): – Sorozatban öt vereség után azt hiszem, érzik a meccs súlyát a ladányiak, viszont az Újdombárd is éhezik már a három pontra hat sikertelen forduló után. Háromesélyes.

Pusztadobos (3.)–Nagydobos (14.): – A Nagydobosnak a legrosszabbkor jött a két idegenbeli meccs, nagy szükség lenne a hazai buzdításra a bentmaradáshoz. Ha minden tekintetben „sportszerűen” játszanak a házigazdák, akkor hozzák a három pontot.

Jéke (8.)–Ajak (6.): – Hihetetlen döntetlenmérleggel rendelkezik otthon a Jéke, és mivel az erőviszonyok is egyformák, szinte nem is születhet más eredmény.

Dombrád (2.)–Tiszamenti SE (12.): – Hazai pályán a Dombrád szinte sebezhetetlen, most sem veszt pontot. Szurkolok Jónásnak, hogy a játéktudása végre góllal is párosuljon.

Vaja (4.)–Pátroha (10.): – Rendkívül örülnék egy vendég pontszerzésnek a minden tekintetben fair-play díjas hazaiakkal szemben, de véleményem szerint a Vaja begyűjti a három pontot.

Gyulaháza (1.)–Rohod (9.): – Megtisztelő, hogy én lehetek az első tippelő, aki sok sikert kíván a bajnoknak a folytatáshoz! Felszabadult játékkal, mindenkinek lehetőséget biztosítva most is győztesen hagyják el a pályát.

Fényeslitke (7.)–Pap (5.): – A csapatom megannyi viszontagság között is hétről-hétre bizonyít. Aki szurkolónak érzi magát, az értékeli is ezt, nekik köszöntettel tartozom. Három pontért megyünk Litkére!

Sandra Bútor-csoport

Tippel: Piros István, a Nyírmeggyes edzője.

Szombat (kezdés: 17.00). Szatmárcseke (13.)–Kocsord (6.): – Feri és Attila! Játsszatok egy jó hangulatú, sportszerű mérkőzést – aki több gólt rúg, az nyer!

Méhtelek (12.)–Tyukod (10.): – Mindkét csapat nyugodtan, felszabadultan futballozhat.

Vámosoroszi (11.)–Ópályi (15.): – Az Ópályiban már nincs motiváció az előrelépéshez.

Vasárnap (kezdés: 17.00). Nyírcsaholy (1.)–Nábrád (2.): – A bajnok otthon nem veszíthet.

Porcsalma (14.)–Tisztaberek (9.): – A Porcsalma mindent meg fog tenni a bentmaradásért.

Tiszakóród (7.)–Tarpa (3.): – Bízom a hazai csapat harcos játékában!

Nyírmeggyes (4.)–Sonkád (5.): – Mindenképpen győzni akarunk!

Szabadnapos: Tunyogmatolcs

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!