szon-sportoldal

2008.04.29. 11:22

Sikeres életmód nap Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Negyedik alkalommal – immár a bujtosiban – rendezték meg az országos aerobik versenyt.</p>

Kisorsolták a IV. Kelet-Magyarország országos aerobikverseny és egészséges életmód naphoz kapcsolódó nyereményszelvényeket, melyen a szerencsés nyertes egy 25 000 forintos ajándékutalvánnyal gazdagodott a Diego 24 Kft. jóvoltából. Lugosi Mónika a Kenguru SE elnöke elmondta, hogy az idei rendezvény minden eddigi felülmúlt.

– Közel 1200 látogató regisztrált, amely az új helyszínválasztásnak (bujtosi csarnok) és a Kelet-Magyarország, valamint a szon.hu támogatásának köszönhető – jelentette ki a főszervező. – A verseny színvonala is minden évben emelkedik, és a nyíregyházi állomást tekintik a legnívósabb helyszínnek. Idén is ötletes előadásokat láthattunk a mintegy kétszáznyolcvan versenyzőtől, akik két kategóriában (step és dance), illetve tíz kategóriában negyvenöt csapattal képviseltették magukat az ország különböző helyszíneiről.

Az F.T. L. (kövesd az oktatót) verseny is egyre több amatőrt és versenyzőt csábít (idén nyolcvankilencen neveztek), hiszen minden évben értékes díjjal jutalmazzuk a győzteseket. Idén is két kerékpárt vihettek haza a legjobbak a Kelet-Magyarország és a szon.hu felajánlásával.
Az újításként bevezetett falmászó és dekázóverseny is elérte célját, hiszen a férfiak is egyre nagyobb létszámmal jelentek meg a versenyen. Valóban elmondható, hogy egy igazi családi nappá nőtte ki magát a Kelet-Magyarország országos aerobik verseny és egészséges életmód nap, ahol mindenki tehetett néhány lépést az egészsége érdekében.

Jövőre szeretnénk ismét továbbfejleszteni ezt a napot, melyre már új ötletek is vannak. Egy olyan közismert személyt fogunk díszvendégnek meghívni, aki már sokat tett azért, hogy az egészséges életmód a mindennapi életünk részévé váljon. Az előkészületek, már most elkezdődtek, és bízunk a jövő évi rendezvény sikerében is!






Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!