szon-sportoldal

2008.04.29. 09:35

Életmentő focibíró

<p>Eszméletlenül terült el a pusztadobosi ifista meccs közben, miután közelről eltalálta a labda.</p>

Hatalmas lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot Gagna Csaba játékvezető a Pusztadobos–Vaja megyei másodosztályú ifjúsági labdarúgó-mérkőzésen.

– A második félidő közepén jártunk, amikor a pusztadobosi Jónás Jánost véletlenül közelről fejbekapta a labda, aki abban a pillanatban elterült a pályán. Azonnal megállítottam a játékot, éreztem, hogy baj van. Eszméletlen volt, nem reagált semmire. Oldalra fektettem, játékostársai segítettek. Feszítettem az állkapcsát, és láttam, hogy a nyelve hátraszorult. Egy gyors mozdulat, és lassan magához tért a srác. A saját lábán hagyta el a pályán, de közben ismét összecsuklott. Közben megérkezett a mentő, azon nyomban kórházba szállították. Végül 2–2 lett az eredmény, de a lényeg, hogy tudomásom szerint jobban van a pusztadobosi ifista.

Jónás János még aznap hazatérhetett, és lassan tudatosulhat benne, hogy 2008. április 27-e lett újjászületésének napja.

Kapcsolódó cikkek:

  • Botrány az Újfehértó–Nagykálló meccs után
    Botrányos véget ért az Újfehértó–Nagykálló (2–1) megyei első osztályú futballmeccs. A nyíregyházi Vasút-pályán letudott összecsapás befejezését követően többen nekirontottak a játékvezetői asszisztensnek – Hegedüs I. Csabának.
  • A meccs végén összeesett és meghalt
    Holtan esett össze egy meccs lefújása után egy gaboni focista - adta hírül az AFP.
  • Összeesett a mérkőzésen a futballista
    A 24 éves védő a meccs első félidejének felénél hirtelen összecsuklott és elájult. A rohammentő szívrohamot diagnosztizált nála és azonnal Reims városának kórházába szállította.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!