szon-sportoldal

2008.04.03. 08:32

Dupla szorzojú meccs Záhonyban

<p>A labdarúgó megyei első osztályban nagy csata bontakozott ki a bentmaradásért: eme küzdelemben vastagon érintett a tizenharmadik helyen állomásozó Záhony és közvetlen üldözője, az Újfehértó. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/dupla-szorzoju-meccs/cn/szon-news-km_01-20080403-081828"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Pokol László edző (Záhony): – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Az elmúlt három fordulóban nem találtunk a kapuba, remélem, ezen a meccsen megfordul a széljárás és persze azt is, hogy a fiúk átérzik a meccs fontosságát. A következő két hazai meccset szigorúan be kell húzni!
Sérült: Balogh S. Eltiltott: nincs.

Nyisztor Sándor edző (Újfehértó): – Akárcsak az elmúlt héten, ismét „hatpontos” mérkőzést játszunk, nem mondok újat azzal, hogy riválisok elleni eredmények duplán számítanak. Bízunk abban, hogy elkerüljük a vereséget és marad a minimális hátrányunk a táblázaton.
Sérült: nincs. Eltiltott: nincs.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!