szon-sportoldal

2008.03.06. 12:10

Felértékelődött a kuparendezés

<p>Nyíregyjáza - Nyolc év után ismét Nyíregyházán bonyolítják le a női röplabda Magyar Kupa végjátékát.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/felertekelodott-a-kuparendezes/cn/szon-news-km_01-20080306-120850">Nyolc éve. Kupadiadal a Bujtosiban: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Tavaly mindent vitt a Betonút-NRK: a Magyar Kupában és a bajnokságban is a mezőny fölé tornyosultak a nyíregyházi röplabdáshölgyek. A kupacímüket saját környezetükben védhetik meg – ennek apropóján tartott sajtótájékoztatót a klub. Nagy László alpolgármester megjegyezte, hogy a közgyűlés elé terjesztendő, három évre szóló megállapodás tervezete előtt jó ajánlólevél lehetne egy újabb diadal. A Bujtosi Szabadidő Csarnokban utoljára 2000-ben rendeztek MK-döntőt, amit meg is nyert a házigazda.

– A négy résztvevő közül senki sem pályázott, végül az általunk kínált feltételrendszer alapján március 13-14-én Nyíregyházán lehet a kupadöntő. Természetesen arra törekszünk, hogy szurkolóink előtt mindkétszer nyerjünk – taglalta Ludvig Zsolt, a Betonút-NRK vezetőedzője. – Csütörtökön a Vasas–Gödöllő meccs után 18 órától a BSE ellen játsszuk az elődöntőt. Győzelem esetén másnap is hat órától léphetünk pályára, a Sport 1 nyilvánossága előtt rendezhetjük a finálét. Nyolc év után szeretnénk újabb hazai kupasikerrel megörvendeztetni a remélhetőleg szépszámú közönségünket.

Juniordöntő a Vasváriban

Rangos rendezvénynek ad otthont a hét végén a Vasvári Pál Gimnázium.

Nyíregyházán bonyolítják le a női junior négyes döntőt, ahol a Betonút-NRK

vendége a BSE, a Békéscsaba és az Angyalföld lesz. Bármelyik együttes

esélyes a végső sikerre. Balázs István tanítványai Miklaival és Szakmáryval

az élen várják a szurkolókat, a belépés ingyenes, szombaton 11-kor kezdődik

a program.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!