szon-sportoldal

2007.12.09. 11:04

Ketten húsz százalék felett

<p>December 20-án eldől, hogy a Kelet-Magyarország olvasói és a Szabolcs Online látogatói kit láttak a 2007-es évben a legjobb megyebeli futballistának.</p>

Kétfordulós játékunk már a múlt hónap közepe óta tart, első körben a szerkesztőségünk által az NB I-től a megyei II. osztályig megnevezett 15 játékoshoz újabb tizenötöt szavazhattak be a játékos kedvű olvasók, portállátogatók. Az új forduló december 1-je óta tart: az így kialakult harmincas listára lehet szavazni a Szabolcs Online-on valamint a lapunkban naponta megjelenő szelvényen.

Egyelőre csak az internetes adatok ismertek (az újságban megjelenő szelvények folyamatosan érkeznek hozzánk, azok még feldolgozás alatt állnak), ezek alapján kijelenthető: két játékos húzott el a mezőnytől. Nagyon aktívak a mándoki szimpatizánsok, talán ezzel is magyarázható, hogy a megyei I. osztályban újonc csapat játékosa, Török István áll jelenleg az élen.

Ugyanakkor a demecseriek sem akarnak lemaradni, a megye kettes gárda kapusa, Fintor Sándor is húsz százalék feletti jelölést kapott már a Szabolcs Online-on. A dobogóra még a nyírcsaholyi Bákonyi György fér fel, ám ő már tíz százalék alatti adattal szerepel.

A verseny azonban még nem dőlt el, irány a Szabolcs Online, elő a Kelet-Magyarország szelvényeivel (ezeket december 20-ig kell szerkesztőségünkhöz, a Dózsa Gy. u. 4-6. szám alá eljuttatni), és máris megváltoztatható a jelenlegi állás!

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!