SZON - Jegyzet

2008.06.20. 10:57

Szexrabszolgák és pedofilok

<p>Komolyan mondom nincs annyi ujjam ,hogy megszámoljam rajtuk: hanyadik pedofilos-szexrabszolgás hírt olvastam idén! <STRONG>Tatjana jegyzete</STRONG></p>

13 éves szexrabszolga egy ukrán pedofil fogságában - teherbe esett a tini - olvastam a hírt tegnap.

Komolyan mondom nincs annyi ujjam ,hogy megszámoljam rajtuk: hanyadik pedofilos-szexrabszolgás hírt olvastam idén!

Azonban feltűnt valami ezekben: nyugaton még a hírek is gyorsabban és pontosabban terjednek, mint keleten!

Vegyünk egy nem túl régi példát: az amstetteni rém ügyét. 2008. április 27-én reppent fel a hír, miszerint 24 évig tartotta fogva lányát egy osztrák apa a pincéjében - több gyereke is született tőle. Már aznap mindent tudtunk: tudtuk, hogy mi a lány - illetve felnőtt nő - neve, tudtuk, hogy hogyan leplezték le a pedofil erőszakoskodót, megszólították nekünk (még aznap) az áldozatot, és végül, de nem utoldó sorban képeket és videót láthattunk a házról, a pincéről.

Na ehhez képest ez az ukrajnai eset akár kamunak is tűnhet! Elolvastuk a hírt, de nem lettünk okosabbak. Éppen elég lett volna a cím is, köszönjük szépen, mert a szövegben sem volt több információ, csak kicsit kiszínézték a címet. Vettem a fáradtságot, hogy utánanézzek Ukrán portálokon is: nem lettem okosabb. Kérdem én: igaz a hír vagy kacsa? Itt van a szomszédunkaban - mégsem tudjuk. Remek ukrán hírszolgáltatás.

 

"Ha beleköt az élő fába,

sosem lesz mindenki Tatjanaja.

Nem is akar az lenni,

csak nagyon szeret kritizálni."

OLVASSA TATJANA KRITIKA-BLOGJÁT!

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!