Szigetszentmiklós

2013.04.21. 00:24

VITATHATÓ BÜNTETŐK - VÁLLALHATÓ VERESÉG Szigetszentmiklóson is megőrizte veretlenségét a listavezető

Az idei öt győzelem miatt jogos önbizalommal – és sérülés, valamint eltiltás miatt „vészkapussal”- vártuk a már biztos feljutónak tekinthető Puskás Akadémia csapatát. A mérkőzés képe igazolta várakozásainkat, sikerült mezőnyfölényt, és helyzeteket kialakítani.

A mérkőzés képe igazolta várakozásainkat, sikerült mezőnyfölényt, és helyzeteket kialakítani.Aztán a 26. percben fordulat történt, amikor egy vendég helyzet szabálytalansággal ért véget. A hazai szurkolók lest láttak, a játékvezető Milos megmozdulását ítélte szabálytalannak, és a tizenegyes mellett a piros lapot is felmutatta védőnknek. 0:1, és déja vu: a Tatabánya elleni után újabb meccsen bomlik meg a csapat egysége kiállítás miatt! Zoran Kuntics gyorsan reagált, és jól cserélt. Csatár helyett védőt küldött a pályára, Deutsch Bencét, aki 13 perccel később az egyenlítő gólunkat is megszerezte. A védelmünk stabil maradt, helyzeteink is voltak. A vendégek létszámfölénye leginkább a középpályán volt észrevehető, és játékosainkon látszott az emberhátrányos játék okozta extra fizikai és mentális megterhelés.

A listavezető játékával nem igazolta tabellán elfoglalt helyét. Nem tudtak fölénybe kerülni, és a sokat reklamáltak és szabálytalankodtak, amivel a közönség rokonszenvét sem vívták ki. Az 56. percben mégis megszerezték a vezetést – ezúttal is tizenegyesből. A hátralévő bő félóra kevés volt az egyenlítő gól megszerzéséhez, bár ebben az időszakban is több helyzetet dolgoztunk ki. A vendégek eközben főleg az eredmény megtartására törekedtek.

A hazai focisták a vereség ellenére ezúttal is kiszolgálták a közönséget, becsülettel küzdöttek, és helyenként jól is játszottak. Továbbra is reális esélyük van a kitűzött 2.-5. helyek valamelyikének megszerzésére. A pontok gyarapítására kitűnő alkalom kínálkozik szerdán 17:00 órakor, Veszprémben.

 

SZIGETSZENTMIKLÓSI TK–PUSKÁS AKADÉMIA FC 1–2 (1–1)

Szigetszentmiklós, 400 néző. Vezette: Pintér Cs. (Király K., Kóbor)

SZIGETSZENTMIKLÓS: Szabó K. – Milos, Jakovljevic, Ducic – Barna, Kvekveskiri – Cziráki, Khous, Kollega (Macura, 75.) – Urbán G. (Deutsch, 29.), Fekete Á. (Takács T., 70.). Vezetőedző: Zoran Kuntics

PUSKÁS AKADÉMIA: Somodi – Margitics, Vaszicsku, Aposztolopulosz, Farkas N. (Fabio, a szünetben) – Polonkai, Kleinheisler, Tóth B. – Nagy D. (Szakály D., 13.), Gajdos (Papucsek, 85.), Baracskai. Vezetőedző: Benczés Miklós

Gólszerző: Szakály D. (11-esből, 0–1) a 26., Deutsch (1–1) a 39., Szakály D. (11-esből, 1–2) az 56. percben

Kiállítva: Milos (Gajdost buktatta gólhelyzetben) a 26. percben

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!