Szabolcs-Szatmár-Bereg

2018.03.20. 15:32

MSZP sajtótájékoztató: „Segíteni akarunk az elmúlt nyolc év vesztesein”

Nyíregyháza - Kormányra kerülés esetén bevezetné az MSZP az oligarcha adót, vagyis megadóztatnák a sajátságos módon szerzett vagyonokat.

Nyíregyháza - Kormányra kerülés esetén bevezetné az MSZP az oligarcha adót, vagyis megadóztatnák a sajátságos módon szerzett vagyonokat.

Mindemellett az adóterhek csökkentésével vagy a bruttó bérek növelésével segítenék a kis jövedelműeket, illetve havonként jelképes áron kaphatnák az állampolgárok a víz és földgáz egy meghatározott mennyiségét, féláron pedig a villanyét. Minderről dr. Veres János országgyűlési képviselőjelölt beszélt kedden a párt választási programjának 8-as pontját ismertetve. – Ezzel a vállalással a kormányzati intézkedések kedvezményezettjei, azaz a gazdagok helyett a szegényeket kívánjuk támogatni, s szeretnénk 10 év után a családi pótlékot is 50 százalékkal megnövelni, valamint megdupláznánk a lakhatási támogatást és az életkezdési támogatás induló összegét – egészítette ki az elmondottakat dr. Veres János, majd hozzátette: – Azért is fontos ezt elmondani, mert a keresők közel 90 százaléka ebben a megyében az országos átlag alatti jövedelemmel rendelkezik, s itt sokakat érintene az érdemi változtatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!