Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.23. 19:19

A lakóknak nem tetszik a hajnal óta tartó állapot Győrtelken

Győrtelek - Úgy tudni nyolc fő van kizárva lakásából a hajnalban Győrtelek belterületén felborult, veszélyes anyagot szállító kamion miatt.

Győrtelek - Úgy tudni nyolc fő van kizárva lakásából a hajnalban Győrtelek belterületén felborult, veszélyes anyagot szállító kamion miatt. A mentéshez a rakományt át kell fejteni egy másik tartálykocsiba, ami ugyan elindult Lengyelországból, de még nem érkezett meg a kárhelyre. A lakosság azt is nehezményezi, hogy az átvonuló kamionok nagy sebessége veszélyt jelent számukra, a mai eset meg azt mutatja, hogy tartós kellemetlenséget baleset nélkül is tudnak okozni.

A megsérült kamionsofőr már újra a kárhelyen van, eddig úgy tudni, hogy már több százezer forintos bírságot kapott a rögzített haladási adatok miatt.



Árokba csapódott egy veszélyes anyagot szállító kamion Győrteleknél

Nyíregyháza, 2013. április 23., kedd (MTI) - Árokba csapódott egy veszélyes anyagot szállító lengyel kamion kedd hajnalban a 49-es főúton Győrtelek belterületén, a baleset miatt az útszakaszt teljesen lezárták, húsz embert kiköltöztettek az otthonából - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!