Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.09.03. 13:34

Túlbonyolított eset Borbányán

<p>Nyíregyháza-Borbánya – Egy kanyarodó autó és egy kanyarodó robogós ütközött össze Nyíregyháza külső részén szerda reggel. <dia width="900" height="700" alt="Túlbonyolított eset Borbányán 2008.09.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_lbonyol_tott_eset_Borb_ny_n_2008_09_03_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Túlbonyolított eset Borbányán 2008.09.03." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-robogo_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A helyszíni információ szerint lábsérüléssel vittek kórházba a mentők egy fiatalembert a Szőlő utcából. Elmondása szerint két utcával arrébb ütötte el egy autó.

A baleset nyomán a robogós fiatalember lába sérült meg.

A helybeliek elmondása szerint egy udvaron álló autó volt a baleset másik résztvevője. Kiderült, az autó vezetője a kocsijában hozta a lakásáig a sérült fiatalembert.

A kiérkező rendőrök előtt aztán tisztázta, hogy a Lakatos utcából kanyarodott a Kacagó utca felé balra, amikor a szemből érkező és jobbra kanyarodó robogóssal ütköztek. Azt, hogy melyikük lépett át a terelővonalon a rendőrségi vizsgálat tisztázza.

Miután személyi sérülés történt, nem kellett volna a helyszínt elhagyni, ez amúgy sem okozott volna nagy torlódást a kisforgalmú kereszteződésben.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!