Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.01. 10:42

Nézze, hallgassa velünk a Hair-t!

<p>Nyíregyháza - Mint ahogyan azt az utóbbi években megszokhattuk, a Hang-Szín Tanoda minden júniusban vizsgaelőadáson mutatja be a nagyközönségnek, hogy a tagjai mit tanultak, mennyit fejlődtek az azt megelőző hónapokban.</p>

Nem lesz ez másként ebben az esztendőben sem: a társulat tagjai három előadást is tartanak, számítva a zeneszeretők figyelmére. Július 5-én, szombaton a „kiscsoportokok”, a 6–14 éves korosztály mutatkozik be a Nyíregyházi Főiskola Kodály termében, a s musical-egyveleggel várja a nagyérdeműt.

A fiatalok énekelnek dalokat a Padlás, a Diótörő és egérkirály, a Herkules című darabokból, az előadás este fél kilenckor kezdődik. Ugyancsak a Kodály terem ad otthont a nagyobbak vizsgaelőadásának, a Hair két este, július 11-én és 12-én is hallható, mindkétszer este kilenctől. A tanoda vezetője, dr. Bánhidiné Maróti Magdolna elmondta: sajátos feldolgozásban csendülnek fel a jól ismert dallamok, köztük egy olyan is, mely Magyarországon még sohasem volt hallható.

A koreográfia Némethy Mária munkája, az előadás rendezője Bánhidi Krisztián, jegyek a Tourinform irodákban kaphatók. Lapunk előfizetői 1500 forint helyett 1300 forintért vásárolhatják meg a belépőt szerkesztőségünkben – Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 4–6. –, hogy olyan formában láthassák-hallhassák a világhírű musicalt, mint ahogyan még soha.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!