Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.29. 15:31

Újra kellett éleszteni

<p>Kótaj - Újraélesztés után vitték kórházba a mentők azt a férfit, aki Kótaj felől Nyíregyházára tartva lett rosszul egy kisbusz volánja mögött. &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080629hulla_mozi_ps.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<dia width="900" height="700" alt="Újra kellett éleszteni 2008.06.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_jra_kellett__leszteni_2008_06_29_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Újra kellett éleszteni 2008.06.29." /></a></dia></p>

Árokba csúszott a gazdátlanná vált kisbusz

Újraélesztés után vitték kórházba a mentők azt a férfit, aki Kótaj felől Nyíregyházára tartva lett rosszul egy kisbusz volánja mögött.

Az elsődleges információ szerint a Kótajt Bujjal összekötő út felől haladt Nyíregyháza irányába egy utánfutót vontató kisbusz vasárnap délelőtt. A fülkében utazók szerint egyszer csak az út jobb oldala felé irányította a járművét a sofőr, és kérdésre nem válaszolt, majd a kisbusz a jobb oldalával a nem túl mély árokban állt meg.

A mentők a klinikai halál állapotából hozták vissza az eszméletlen embert, majd kórházba vitték.

Sem anyagi kár sem személyi sérülés nem történt, bár az utat egy időre teljes szélességében le kellett zárni, a műszaki mentéshez a tűzoltókra is szükség volt.

Halálos gázolás Apagynál
Mindenki hibázott, amikor egy kerékpárost gázolt halálra, majd frontálisan ütközött egy gépkocsi szombat hajnalban a 41-es főúton Apagy közelében.  

Ketten sérültek meg Nagykállónál
Ketten megsérültek, amikor három autó karambolozott Nagykálló közelében szombat délután.  

Villanyoszlopnak vágódott egy autó Nyírcsászáriban
Szombat délután egy személygépkocsi haladt Nyírkáta felől Nyírcsászári irányába.  

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!