Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.05. 18:03

Beszédre képtelen és potenciális öngyilkos

<p>Egy beszédre képtelen és egy lehetséges öngyilkos felkutatásához kéri a lakosság segítségét a Záhonyi Rendőrkapitányság.</p>

A 28 éves Zámbó Ferencet utoljára a kisvárdai vasútállomáson látták június 4-én, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A férfi szellemi fogyatékos, írni, olvasni, beszélni nem tud, jeltolmácsot nem érti, de a hozzá intézet szavakat megérti, az emberekhez közvetlen.

Személyleírása: kb. 170 cm. magas, fekete oldalra fésült hajú, fülei nagyok. Eltűnésekor viselt ruházata: narancssárga színű póló, sötétkék színű halásznadrág oldalán sötétkék csíkkal, világosbarna színű szandál A férfi nem először tűnik el, valószínűleg most is vonatra szállt, mint a korábbi alkalmakkor, így az ország bármely területén felbukkanhat.

A 40 éves Jármi Imre május 20-án azzal távozott záhonyi otthonából, hogy a Tiszába öli magát, azóta nem látták. A férfi kb. 170 cm magas, kb. 80 kg, sötétbarna göndör hajú, szeme barna, hasán műtéti heg látható. Utolsó ismert ruházata: kék színű farmer nadrág barna övvel, fekete vasutas bőrcipő, barna kordbársony dzseki.

Kérjük, hogy aki tud bármelyik keresett személy hollétéről, hívja a Záhonyi Rendőrkapitányságot a (45) 425-011 telefonszámon vagy tárcsázza a 107-et!

További rendőrségi hírek megyénkből:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!