Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.28. 11:31

Bántalmazással gyanúsított biztonsági őrök Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Önbíráskodás és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával indult eljárás egy nyíregyházi bevásárlóközpont két biztonsági őre ellen.</p>

Egy helybeli férfi feljelentése szerint a biztonsági őrök bántalmazták, mert szerintük ő oda járt lopni.

A könnyű sérüléseket szenvedett sértett azt mondja, elvették 1500 forintját is, arra hivatkozással, hogy egy korábban eltulajdonított parfüm értékét levonták egyikük béréből. A gyanúsítottak elismerik, hogy kiküldték a feljelentőt az üzletházból, de azt tagadják, hogy megverték volna - tudtuk meg Fülöp Gergely sajtóreferenstől.

Kapcsolódó cikkek:

  • Beélesedik az elektronikus lopásgátló?
    Amikor végzett a vásárlással, kifelé jövet az elektronikus kapu hangosan visítva jelezte, tolvaj(!) és persze a biztonsági őrök nagy határozottsággal, látványosan bár szabályszerűen kísérték egy szobába, ahol kiderült, hogy a cipő jelez.
  • Becsületes biztonsági őrök is vannak 
    Február elején történt meg velem az alábbi eset, aminek apropójából tollat ragadtam. Kisnyugdíjas vagyok. Így a különböző közüzemi díjak kifizetése, nagy terhet ró a családomra.

  • A biztonsági őr tetten érte a tolvajt
    Mátészalkán törtek be egy telephelyre, ahonnan egy 30
    kilogramm súlyú traktor alkatrészt tulajdonítottak el, amelynek értéke
    70.000 Ft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!