Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.07. 16:30

Rendőrök, biztonsági őrök a nyíregyházi büfénél

<p>Nyíregyháza Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 48 éves nyírpazonyi lakos ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt, valamint egy 41 éves Nagycserkeszi és egy 29 éves nyíregyházi valamint egy 47 éves tiszaeszlári lakos ellen súlyos testi sértés elkövetése és csoportos garázdaság miatt. <dia width="900" height="700" alt="Rendőrök, biztonsági őrök a Rákóczi utcai helyszínen 2008.04.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rend__337_r_k__biztons_gi___337_r_k_a_R_k_c/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Rendőrök, biztonsági őrök a Rákóczi utcai helyszínen 2008.04.06." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080406garazda_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Vasárnap délután Nyíregyházán a Tokajiúton lévő egyik presszóban szóváltást követően egyikük a nála lévő szikével egy alkalommal a nyakán megvágta a másikat.

A sértett  nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Ezt követően a társaság többi tagja bántalmazta a szikével hadonászót, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Előzmény:

  • Rendőrök, biztonsági őrök a Rákóczi utcai helyszínen
    Vasárnap délután több rendőrkocsi és egy biztonsági cég emberei érkeztek egy nyíregyházi büféhez. Az arra közlekedők arra figyeltek fel, hogy egymás után érkeznek a rendőrök a Rákóczi utca végénél lévő egyik büféhez.  

Kapcsolódó cikkek:

  • Beszólás után késelés
    Megkéselt egy autós egy másikat Kispesten. A két kocsi az Üllői út és a Báthory utca kereszteződésében került egymás mellé és a sofőrök valamit átszóltak egymásnak.
  • Újabb késelés: az áldozat egy hajdúdorogi tinilány
    Ismeretlen tettes szúrt oldalba egy 16 éves lányt Hajdúdorogon egy Agyag utcai családi ház udvarán. A sérült szerdán már jobban volt. A kést ki kellett operálni a testéből. 

- Pusztai Sándor -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!