Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.28. 15:57

Élettársát szúrta meg egy férfi Ajakon

<p>Ajak - A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság szombaton őrizetbe vett egy 32 éves gemzsei férfit.</p>

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy csütörtökön délután Ajak külterületén előzetes szóváltást követően egy rugós késsel egy esetben hasba szúrta 30 éves élettársát, aki ennek következtében - az előzetes orvosi vélemény szerint - 8 napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyessérülést szenvedett. A férfi, gyanúsítotti kihallgatása során elismerte tettét.

Kapcsolódó cikk:

  • Késelés Kemecsén
    Az elsődleges diagnózis szerint életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy helybeli férfit péntek éjszaka Kemecséről, ahol többen megtámadták. 

    • További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg mégyéből:

      •  Igazoltatás elől menekült Tiszanagyfaluban
        Április 25-én pénteken az éjszakai órákban Tiszanagyfalu belterületén szolgálatot teljesítő rendőr igazoltatás miatt, fény és karjelzéssel kívánt megállítani egy személygépkocsit.

      • Ittasan motorozott Nyíregyházán
        Szombaton este Nyíregyháza belterületén egy motorral közlekedő férfi feltehetően ittassága miatt nem megfelelő sebességgel és nem az út vonalvezetésének megfelelően kanyarodott, ezért elvesztette uralmát a járműve felett és a motor jobb oldalára borulva kisodródott.

      • Tiltott vezetés miatt őrizetben egy nyírteleki férfi
        Április 26-án este a Nyíregyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 33 éves nyírteleki férfit, aki úgy közlekedett az általa vezetett személygépkocsival, hogy a Nyíregyházi Városi Bíróság a járművezetéstől már eltiltotta.

      • Fém és vezeték-tolvajokat fogtak el Kemecsén és Ibrányban
        A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai vasárnap tetten értek egy 42 éves tiszarádi nőt, aki betört egy kemecsei telephelyre és a nála lévő metszőollóval különböző vezetékeket vágott le és szedett ki a falból, azzal a szándékkal, hogy eltulajdonítsa.

      • Lakásbetörés Nyíregyházán
        Vasárnap késő este az erkélyajtót benyomva tört be ismeretlen tettes egy nyíregyházi lakásba, ahonnan mintegy 500.000 forintot tulajdonított el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!