Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.22. 05:59

A nap előfizetője a nyírtelki Dankó Andrásné

<p>Nyírtelek - A nyírteleki Dankó Andrásné évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.</p>

Nyírteleken, a Puskin utcában lakom, több mint 30 éve vagyok előfizetője a napilapnak. Érdeklődve olvasom nap mint nap a nagyvilág és hazánk hírei mellett a szűkebb környezetem, Nyíregyháza és Nyírtelek híreit, érdekes eseményeit is.

Többször volt már visszér műtétem, emiatt sokat vagyok otthon, van időm olvasni, szinte az utolsó betűig elolvasok minden információt. Az olvasottakat a szomszédasszonyommal közösen is kiértékeljük. Nagyon tetszett a korábban hetente megjelent Ízvilág oldal. A gyermekeim és az unokáim szerint nagyon ízletesen és változatosan sütök-főzök, az újságban közölt recepteket látva sok újdonságot is elkészítettem. A gyászjelentést is mindig figyelmesen áttanulmányozom, található-e valamilyen távoli ismerős neve a sajnálatos gyászsorok között – mondta el előfizetőnk.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!