Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.21. 14:20

Odaföntről is locsolnak majd húsvétkor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

<p>Nyíregyháza, Miskolc - Az idei húsvéti időjárás alighanem otthontartja az embereket, merthogy kimondottan hidegnek és esősnek ígérkezik. Szombaton némi hó is várható.</p>

11:45: Az elkövetkező három napban 25–40 mm csapadék várható, amely a hegyvidéken inkább havas eső, formáját ölti. A Felső-Tisza vidékén ez várhatóan akár több méteres vízszint-emelkedést is okozhat, de az árvízvédelmi készültségi szintet meghaladó vízszintet ettől nem várunk – mondta érdeklődésünkre Lucza Zoltán, a FETIKÖVÍZIG osztályvezetője.

10:45: Az idei húsvéti időjárás alighanem otthontartja az embereket, merthogy kimondottan hidegnek és esősnek ígérkezik. Szombaton némi is várható. Vasárnap a nap előbújhat egy időre rejtekéből, de akkor is inkább borult lesz az ég.

Húsvéthétfőn ugyancsak esőre számíthatunk, miként kedden is, sőt ekkor helyenként még havazás is előfordulhat. A jövő heti időjárás sem ígérkezik sokkal kedvezőbbnek, szerdán és csütörtökön éjszakai fagy várható, de a nappali hőmérséklet sem haladja meg a 4–5 fokot – tudtuk meg Kovács Attilától, az OMSZ Északkelet-magyarországi Regionális Központ vezetőjétől.

Kapcsolódó tartalmak:

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!