Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.23. 10:26

Megbüntettek engem is a közterület-felügyelők

<p>Nyíregyháza - Szóval, ezért a „rettenetes” tettemért 10 ezer forint bírságra kaptam felszólítást. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a város nem a polgáraiért van, csak a pénzét akarják lépten-nyomon.</p>

Szinte ugyanazt tudom leírni, amelyet egy másik panaszos mondott el a Kelet-Magyarország március 17-ei számában, szintén „Megbüntettek” címmel. Véleményem szerint szabályosan parkoltam Nyíregyházán, a Malom utcában, a fürdő bejáratával szemben kialakított parkolóban. Mintegy 5 percnyi várakozás után kiderült, hogy az autóm szélvédőjére valaki egy csomagocskát csempészett „Tilos helyen (járdán) parkolt” felirattal.

 Tavaly szeptembertől folyamatosan hordom az unokámat, azóta ott parkolok. Járda volt egykoron, de már rég felszedték. Szóval, ezért a „rettenetes” tettemért 10 ezer forint bírságra kaptam felszólítást. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a város nem a polgáraiért van, csak a pénzét akarják lépten-nyomon.

Kapcsolódó cikkek:

  • Parkolás a kórház körül
  • Parkolás: mivel, hol, mennyiért?
  • Név és cím a szerkesztőségben

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!